Zoeken naar hey jij

Uw zoekactie voor hey jij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Aaron 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
Fwb
Hey, ik zoek een meisje met onderdanig kantje voor intieme dates. Ik ben zowel dominant als teder en laat jou zo lang mogelijk genieten. Indien dit je aanspreekt stuur je mij een mailtje met eventuele foto in bijlage, misschien tot snel.  

Fwb
mathis 19 jaar West-Vlaanderen - Assebroek
buitenseks of carseks wat verkies jij?
hey wil jij openbaar of eens in de auto neuken dan ben je hier op het juiste adres dit is ook mijn fantasie stuur me dus maar direct een mailtje met foto van jou in  

buitenseks of carseks wat verkies jij?
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Zoek verzorgde vrouw voor vandaag
Hey, welke eerlijk verzorgde vrouw wil graag dat ik je streel, kus, vinger, klaar bef en meer? Ik kan ontvangen. Jou leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik ben 48 single eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Niet roker. Intresse?  

Zoek verzorgde vrouw voor vandaag
fwb 39 jaar Vlaams-Brabant - Merchtem
Fwb wanted
Hey! Toffe en stijlvolle dertiger hier. Zou graag een toffe dame vinden uit de ruime omgeving om nu en dan even samen stoom af te laten. Een leuke babbel, eens goed lachen maar evenzeer volledig los gaan tussen de laken: graag! Je kan rekenen op mijn discretie en privacy, ik ben zelf verzorgd en sportief, graag ook een match op dat vlak. Verder zijn leeftijd of speciale wensen niet belangrijk, die van jou hoor ik graag per mail bij interesse!  
Nick 22 jaar Antwerpen - Turnhout
Jonge kerel opzoek
Hey geile dames Hebben jullie ook zo veel zin in een geile stoei partij? Ik alvast zeker. Ik ben Mark een jonge kerel van 22 die graag loopt en altijd bloedgeil is. Ik heb een licht gespierde bouw van 183cm/80kg en met een lekker lul van 17cm / 9 cm omtrek. Verder bef ik ontzettend graag en hou van verschillende standjes. Spreekt dit jou aan en heb je tijd in het weekend? Laat iets weten  

Jonge kerel opzoek
Jef 36 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Verzorgde man op zoek naar affectie
Hey dames, Ik ben hier op zoek naar een gezellige dame voor een leuk samenzijn. Ik ben een respectvolle en verzorgde man. Hoop hier hetzelfde te vinden. Twijfel niet om mij te contacteren. Uiterlijk en leeftijd zijn niet zo belangrijk. Zolang het maar gezellig en respectvol is.  

Verzorgde man op zoek naar affectie
Nick 22 jaar Antwerpen - Turnhout
Jonge kerel opzoek
Hey geile dames Hebben jullie ook zo veel zin in een geile stoei partij? Ik alvast zeker. Ik ben Mark een jonge kerel van 22 die graag loopt en altijd bloedgeil is. Ik heb een licht gespierde bouw van 183cm/80kg en met een lekker lul van 17cm / 9 cm omtrek. Ik bef ontzettend graag en hou van verschillende standjes. Spreekt dit jou aan en heb je tijd in het weekend? Laat iets weten  

Jonge kerel opzoek
gisteren
Kev 36 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
Extrema outdoor
Hey.. Ben gast 36j slank m87 83kg.. zoek iemand leuk om elkaar te ontmoeten op extrema outdoor dot weekend.. iemand interesse?  
gisteren
blonde man 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere 0472842368
graag een leuk donimant vrouwke
hey dames, ik een single man,regio gavere waar ik jou kan ontvangen maar ook verplaatsen geen probleem. jij wat dominant type die graag ik een 60j man 1m77 95kg korte haren ,gbbs,intiem geschoren wil ontmoeten stuur dan maar gerust mail enof sms dus tot vlug hoop mvg  
gisteren
Tepelstreeltje 55 jaar Vlaams-Brabant - Glabbeek
Zijn er hier dames met zware hangborsten met zin in een lekkere sensuele massage?
Hey, ik ben echt verzot op heel zware hangborsten en zou heel graag eens een dergelijke dame willen masseren. Blijkbaar ben ik hier zeer goed in..beweert men.. Als jij ook hygiëne, discretie, respect en vertrouwen belangrijk vindt, kunnen we samen zeker leuke momenten beleven. Alles bespreekbaar volgens jouw wensen en grenzen. Reageer volledig vrijblijvend en dan zien we wel..  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10